2. BESİNLER SU İHTİYACININ YÜZDE 20’SİNİ KARŞILAMAKTADIR. GERİYE KALAN YÜZDE 80’İNİ İSE SU KARŞILAR.
3. KANSER, 4 HARFLİ BİR KELİMEDİR: ASİT!!! ÖZELLİKLE DE OKSİJEN SEVİYESİNİN DÜŞÜKLÜĞÜNDEN KAYNAKLANAN ATIKLAR GİBİ: LAKTİK ASİT
4. ISI, VİTAMİNLERİ BOZAR, ETLERDEKİ PROTEİNLERDE AMİNO ASİTLER VE ÜRÜNLER ARASINDA İSTENMEYEN ETKİLEŞİMLERİN VE BAĞLARIN OLUŞMASINA YOL AÇAR. 117F / 40-47 DERECE) ÜZERİNDE UZUN SÜRE PİŞİRMEMEK GEREKİR.
5.YEŞİL SEBZELERDEKİ KALSİYUM EMİLİM ORANI %50 NİN ÜSTÜNDEYKEN, SÜTTE BU ORAN %32 İMİŞ.
KISSADAN HİSSE:
YanıtlaSil1.AKŞAM YEMEKLERİNİ OLABİLDİĞİNCE YAĞSIZ YİYECEĞİZ.
2. GÜN İÇİNDE BOL SU TÜKETECEĞİZ.
3. ASİTLİ YİYECEKLERDEN UZAK DURUP, ALKALİN BESLENECEĞİZ: PH'SI 7 NİN ÜZERİNDE SU VE ÇİĞ SALATA
4. SEBZELERİ ÇİĞ TÜKETMEYE ÇALIŞACAĞIZ.
5. KALSİYUM İÇİN SÜTTEN MEDET UMMAYACAĞIZ. EN YÜKSEK KALSİYUM PAKCHOY/BOKÇOY ADLI YEŞİLLİKTE VAR.100 GRAMINDA 1055...ONU ŞALGAM YEŞİLLİĞİ(921), LAHANA(455) VE KIVIRCIK SALATA(257) TAKİP EDİYOR.